Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Αλλάζει η Ευρωλίγκα

 WALLPARERS DEVOTIONΗ Ευρωλίγκα θα έχει νέα μορφή απο το έτος 2012-2013 με σκοπό να αυξήσει κυρίως την τηλεθεαματικότητα της.Λίγα εικοσιτετράωρα πριν απ’ την έναρξη της νέας  Ευρωλίγκας.πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βαρκελώνη η γενική συνέλευση των βασικών μετόχων. Ο Τζόρντι Μπερτομέου παρουσίασε...

το στρατηγικό πλάνο για την επόμενη τριετία (2012-15), το οποίο κι έγινε αποδεκτό από το συμβούλιο. Κύριος στόχος είναι να «κλείσει» όσο το δυνατόν περισσότερο η Ευρωλίγκα, η οποία θα συνεχιστεί με 24 ομάδες, ενώ το Eurocup θα έχει  48 ομάδες ώστε να απορροφήσει το EuroChallenge (γι’ αυτό βέβαια θα πρέπει να συναινέσει και η FIBA Europe).

   Στα προκριματικά της Ευρωλίγκας θα λαμβάνουν μέρος μόλις 8 ομάδες (ελληνική ομάδα δεν προβλέπεται να είναι) και αλλαγή θα έχουμε στο Top16 όπου το σχέδιο κάνει λόγο για δύο ομίλους των 8. Η κανονική περίοδος, τα πλέι οφ και το φάιναλ φορ παραμένουν ως έχουν.

  Παράλληλα, στο πιο σημαντικό κομμάτι, στόχος είναι να γίνονται οι αγώνες της Ευρωλίγκας Πέμπτη και Παρασκευή(με κύρια μέρα την Παρασεκευή), ώστε να μην πέφτουν πάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση