Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Η πρώτη μας "είδηση"!

logo2Καλησπέρα. Σας καλωσορίζουμε στο magazino24.gr το νέο site που φτιάχτηκε και ανανεώνεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων και που ευελπιστούμε να γίνει η καθημερινή σας στάση.

Δεν ανήκουμε σε κάποιο δημοσιογραφικό όμιλο ούτε σε κάποια εταιρία που βγάζει κέρδος. Όπως βλέπετε το site μας έχει ελάχιστες διαφημίσεις.

 

Δεν θα ακούσετε φράσεις από μας όπως το magazino24.gr δεν είναι ένα site σαν όλα τα άλλα.

Το magazino24.gr είναι ένα site σαν όλα τα άλλα.

Αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε είναι η έμφαση μας στις θετικές ειδήσεις. Στον κόσμο της ενημέρωσης όπου μια δόση δελτίου των 8 σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις κατάθλιψη και στις ειδήσεις κυριαρχεί η βία τα σκάνδαλα εμείς διαλέγουμε να πορευτούμε διαφορετικά. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο δίκτυο θετικών ειδήσεων στην Ελλάδα. Για να το κάνουμε αυτό θέλουμε την βοήθεια σας.

Επειδή ακριβώς δεν στοχεύουμε στον τρόμο του αναγνώστη για να κερδίσουμε μερικά κλικ παραπάνω και συμφωνίες με διαφημιστικές εταιρίες θέλουμε το magazino24.gr να γίνει αναφορά όσο αναφορά τις ευχάριστες ειδήσεις. Η φράση "τα μαθες τα νέα για μας θα σημαίνει "τα έμαθες τα ευχάριστα;"

Εκτός από την κατηγορία αυτή στο site μας θα βρείτε ειδήσεις για την οικονομία(δεν γίνεται αλλιώς) για την επιστήμη την τεχνολογία και τον αθλητισμό. Ειδήσεις από την Ελλάδα και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Επίσης θα δείτε και το ένα και το άλλο το να τ'άλλο δηλαδή μια κατηγορία που σας περιμένει να την εξερευνήσετε.

Θα βρείτε επώνυμες απόψεις των αρθρογράφων μας οι οποίοι αφιλοκερδώς καταθέτουν τις αιχμηρές –ελπίζουμε- απόψεις τους.

Η πρώτη μας (κάτι σαν) είδηση τελειώνει κάπου εδώ.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση