Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Oι τυψεις είναι ότι χειροτερο...


  lamogio1
Είναι θέμα χρόνου η κατάσταση να ξεφύγει στην Ελλάδα και να έχουμε απρόβλεπτα αποτελέσματα...

  Έχω ένα θέμα με κάποια συγκεκριμένα άτομα...Αυτούς που μέχρι πρότινος απολάμβαναν τον κοινωνικό θαυμασμό...έναν κοινωνικό θαυμασμό που δεν βασιζόταν στην αναγνώριση που είχαν ως πετυχημένα άτομα στον τομέα τους, αλλά μια αναγνώριση που βασιζόταν στα ευτελή κοινωνικά κριτήρια που είχε μέχρι πρότινος ο Έλληνας. Το λαμόνιο είχε θεοποιηθεί και όλοι ήθελαν να του μοιάσουν.

Θαύμαζαν το πως κατάφερε να κλέψει το κράτος, να χωθεί στο δημόσιο και να αγοράσει εξοχικό και ακριβό αυτοκίνητο. Από την άλλη, πολιτικοί οι όποιοι ουδέποτε δούλεψαν στην ζωή τους και το μόνο που έκαναν ήταν να αναφωνούν ξύλινους λογούς. Πολιτικούς δίχως ιδεολογικό υπόβαθρο και διάθεση για πραγματική πρόσφορα.

 Το πάζλ ολοκληρώνουν οι δημοσιογράφοι. Λάτρεις του υπάρχον κοινωνικού και πολίτικου lifestyle, δίχως κριτικό λόγο, με πληρωμένα ρεπορτάζ και απόψεις που δεν έβλεπαν περά από το υπάρχον πλαίσιο. Bloggers, αργόσχολοι ξερόλες, εκβιαστές, παραγωγοί προπαγάνδας και υπάλληλοι κέντρων διαμόρφωσης της κοινωνικής γνώμης ή απλά ηλίθιοι Έλληνες.
 
 Όλοι αυτοί συνέβαλλαν στον εθνικό εφησυχασμό τόσα χρόνια και στην διαμόρφωση αυτού τερατουργήματος που λέγεται ελληνική κοινωνία. Μια κοινωνία χωρίς αρχές, χωρίς ιδανικά, χωρίς προορισμό. Με πολίτες μαλθακούς, έρμαια του καθενός και κυρίως του ιδίου τους του εαυτού. Πολίτες που βάσιζαν την κοινωνική τους ευημερία και ευτυχία στο ρουσφέτι κάποιου πολίτικου.

 Αν γίνει κάτι οι πιο πάνω θα είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν να υπερασπιστούν το νέο status quo.
Όπως έκαναν και κάνουν με την πραξικοπηματική κυβέρνηση του Παπαδήμου. 

 Όμως, όταν η οργή φτάσει στο απροχώρητο τότε κάποιοι από αυτούς, δικαία η μη θα την πληρώσουν. Θα πληρώσουν το μάρμαρο της ξεδιαντροπιάς που υπηρετούν. Της υποκρισίας που διακατέχει την ζωή και την κοινωνική τους στάση.

 Σίγουρα, πάλι ο λαός θα κάνει ηρώα κάποιον πάλι από αυτούς. Γιατί ο λαός βρίσκεται στην άγνοια που του προσφέρει απλόχερα η κοινωνική χειραφέτηση του μεγάλου καναλιού, των ΜΜΕ γενικότερα και η αμορφωσιά της ελληνικής κοινωνίας.

 Όμως οι κρεμάλες που σίγουρα θα έρθουν για αυτούς που φταίνε θα δημιουργήσουν 2 συναισθήματα που μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν.

 Πρώτο αυτό του φόβου. Του φόβου ότι πλέον ο λαός έχει ξυπνήσει και δεν ανέχεται κανέναν συστημένο να του πουλάρι ψέμα.

 Δεύτερο και κυριότερο αυτό της ντροπής. Της ντροπής για τις πράξεις που θα κάνουν. Για τα λόγια που θα ξεστομίσουν. Για τα έργα που δεν έκαναν. Γιατί όταν βουλιάξουμε θα βουλιάξουμε όλοι μαζί. Και η δική τους μανά δεν θα έχει να φάει. Και η δική τους αδερφή θα τρέμει να βγει στο δρόμο. Και ο δικός τους πατέρας θα ψάχνει γιατρό και δεν θα βρίσκει. 

 Όσο ευρώ και αν έχουν, όσα εκατομμύρια δραχμές και αν έχουν οι τύψεις μιας κοινωνίας που πεθαίνει στους δρόμους της πολίτικης άπατης που αποκαλέστηκε μεταπολίτευση θα τους βασανίζουν μια ζωή.

 Και ο δρόμος προς την κρεμάλα δεν θα είναι ένα βίαιο αποτέλεσμα της οργής του χρεοκοπημένου όχλου. Ο δρόμος προς την κρεμάλα θα είναι ξεκάθαρα μοναχικός...Ο κόμπος θα δεθεί από τους ίδιους...Δεν θα χρειαστεί δήμιος...Ο δήμιος θα είναι ο ίδιος τους ο εαυτός...

 Ήρθε ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματα που διέπραξαν...Και οι τύψεις είναι ότι χειρότερο μπορεί να έχει ένας άνθρωπος...Τις περισσότερες φορές λοιπόν η λύση είναι μια και μόνο μια. Η αυτόβουλη πορεία προς την γκιλοτίνα...

Ι.Σ

Σχόλια  

 
0 #4 joker casino latvia 15-06-2019 20:19
Do not fear to produce orders online, use only good websites and
make payments from paypal, provided you can. No SEO skips this one, more than a contrary takes care that the description is comprehensive, precise and to
the level.
Παράθεση
 
 
0 #3 lpe88 download 09-03-2019 15:10
It will reach the purpose of having money rather quickly. You want people to get
to web site. They are seldom attempt the study on their audience age, gender, consumption and consumer habits.
Παράθεση
 
 
0 #2 Blair 15-05-2017 04:32
Exactly what I was searching for, thank you for putting up.
Παράθεση
 
 
0 #1 Κωστας Παπακωνσταντι 02-04-2012 05:41
Ουτοπιστικο...Σιγα που θα ιδρωσει το αυτι τους...Σιγα μην κανουν και χαρακιρι τα καθικια!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση