Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πακιστανός θα σαπίζει στην φυλακή και ο Έλληνας θα πίνει καφέ στην παραλία.

magphotΤις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες μια φρικτής ιστορίας. Ένας νεαρός Πακιστανός κατά τα φαινόμενα(γιατί η κοπέλα είναι αναίσθητη και δεν μπορεί να μιλήσει) χτύπησε άγρια μια κοπέλα. Μάλιστα νεώτερες έρευνες (αν και στην αρχή δεν είχε προκύψει κάτι τέτοιο) μιλούν για βιασμό της κοπέλας καθώς  βρέθηκαν ίχνη γενετικού υλικού . Αυτό που έχει η κοπέλα είναι  σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιά έχει υποστεί θλάση στον πνεύμονα, ενώ υπάρχουν σημάδια που μαρτυρούν απόπειρα πνιγμού της. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα φρικτό έγκλημα.

Oι τυψεις είναι ότι χειροτερο...


  lamogio1
Είναι θέμα χρόνου η κατάσταση να ξεφύγει στην Ελλάδα και να έχουμε απρόβλεπτα αποτελέσματα...

  Έχω ένα θέμα με κάποια συγκεκριμένα άτομα...Αυτούς που μέχρι πρότινος απολάμβαναν τον κοινωνικό θαυμασμό...έναν κοινωνικό θαυμασμό που δεν βασιζόταν στην αναγνώριση που είχαν ως πετυχημένα άτομα στον τομέα τους, αλλά μια αναγνώριση που βασιζόταν στα ευτελή κοινωνικά κριτήρια που είχε μέχρι πρότινος ο Έλληνας. Το λαμόνιο είχε θεοποιηθεί και όλοι ήθελαν να του μοιάσουν.

Χαρίστε τρόφιμα και βοηθήστε τους

FoodBankΕίναι αλήθεια ότι πολλοί συνανθρώπου μας, είτε Έλληνες είτε μετανάστες, πηγαίνουν στα συσσίτια για να εξασφαλίσουν το καθημερινό φαγητό τους.

Τα συσσίτια αυτά τα διοργανώνει κυρίως η εκκλησία και διάφοροι σύλλογοι.

Η Αθήνα (μας)

Vespa50

 

Θέλεις η νέα μόδα, θέλεις η new age φάση, όλα τείνουν να οδηγήσουν την πολη μας να αλλάζει στιλ και trends καθέ 2-3 χρόνια. τώρα βρισκόμαστε στην αναβίωση των 70s-80s με λίγες επιρροές και από τα 60s. Γεμίσαμε βέσπες ρε παιδιά! τι vespino πια κυκλοφορεί στην πόλη? Από την άλλη βλέπεις μερακλήδες να ανακατασκευάζουν μηχανάκια αντίκες, και κάποιοι ακόμα πιο φιλόδοξοι ini cooper, dc2 και σκαραβαίους!

Ασιάτες πουλάνε και τρώνε σκύλους και γάτες...

5-1-2011-1-42-03-cebccebcΗ πείνα η εξαθλίωση αλλά ίσως και οι "διατροφικές παραδόσεις" έχουν οδηγήσει πολλούς μετανάστες -κυρίως Ασιάτες-, στην βρώση αλλά και στην πώληση κρέατος που προέρχεται από σκύλους.