Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Γυμνή στο Playboy η Lindsay Lohan!

 lohan 1

 Η Lindsay Lohan, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε να ποζάρει γυμνή στο Playboy! Μάλιστα, η φωτογράφηση φέρεται να ξεκίνησε ήδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο.
  Πάντως, ο μάνατζερ της, Steve Honig, δε παραδέχτηκε ότι Lohan συμφώνησε με το Playboy, αλλά ούτε το αρνήθηκε."Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε θα διαψεύσω αυτή τη στιγμή," δήλωσε ο Honig.Από την μεριά της, η Lohanαρνούταν να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για αυτό το θέμα, ενώ και οι άνθρωποι του περιοδικού τηρούν σιγή ιχθύος.


  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δεχτεί το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1.000.000 $ για να εκθέσει, για ακόμη μια φορά, τα κάλλη της στις σελίδες του γνωστού περιοδικού, αφού πριν 3 χρόνια είχε ξαναποζάρει για το ''NEW YORK'' ως Marilyn Monroe.Να σημειωθεί ότι η 25χρονη Lindsay είχε απορρίψει πρόσφατα το ποσό των 750.000 $, αλλά οι υπεύθυνοι του περιοδικού κατάφεραν να την πείσουν ‘’στρογγυλοποιώντας’’ λίγο την προσφορά…

 

Δείτε τι μας περιμένει.....


 

lindsay lohan 2lindsay lohanlindsay lohan3lindsay lohan4lindsay lohan6lohan 1


Σχόλια  

 
0 #2 主页 02-02-2018 21:04
Thrpugh the nerves, mental performance ԝill feel the pain and temperature, control ɑnd operation oof automated tasks for exwmple digestion.
Ԝhen үou combine thee ability andd knowledge ᧐f the great things abοut eating high-energy, regenerating foods аnd create
thee taste уou desire with tһeѕe ingredients, you might bе going to ɑ powerful recovery fгom sickness
returning to health. Somе symptoms of diabetes ᴡhich у᧐u'll ԝant to
check fоr include excessive thirst, blurry eyesight, frequent urination,
fatigue ɑnd sudden weight loss.
Παράθεση
 
 
+2 #1 seaman 25-10-2011 21:37
re koita pos allaxe i lindsay mesa se ligo kairo!(photo 4) kati den paei kala mou fenetai!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση