Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Γιατί οι Έλληνες είμαστε καλύτεροι από τους Αλβανούς.

 Σε αυτό το άρθρο θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά γιατί υπερέχουμε και από τους Αλβανούς.

 Δεν θα πούμε πολλά σε αυτό το άρθρο. Θα αναφέρουμε μόνο  ένα παράδειγμα της υπεροχή μας.

 

 sali berisha_ansa_08Οι Αλβανοί από το 92-97 είχαν πρόεδρο τον Μπερίσα. Όμως το 1996 ξέσπασε το σκάνδαλο με τις πυραμίδες στην Αλβανία. Έτσι οι Αλβανοί έχασαν τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο δολάρια εκείνη την περίοδο. Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και κατηγορούσε τον Μπερίσα. Στην Ελλάδα κοροϊδεύαμε τους Αλβανούς ότι ο Μπερίσα τους έφαγε τα λεφτά.

 Τελικά για να δείτε πόσο βλάκες είναι οι τύποι, τον ξαναέβγαλαν πρωθυπουργό το 2005 όπου συνεχίζει έως σήμερα.

 Αδιανόητα πράγματα που ποτέ δεν θα συνέβαιναν στην Ελλάδα. Δηλαδή να βγάλουμε ξανά κάποιον κλέφτη πολιτικό ή κάποιον που υποπτευόμαστε σαν κλέφτη.

 Η Ελλάδα είναι η πατρίδα της Δημοκρατίας, η χώρα που εδώ έγινε ο Παρθενώνας που όταν εμείς είχαμε πολιτισμό οι άλλοι βρίσκονταν στις σπηλιές. Η χώρα με τις μεγάλες αξίες και τα υψηλά ιδανικά. Η χώρα του Άκη Τσοχοτζόπουλου.

 Στην Ελλάδα πάντα, οι Έλληνες, σαν ανώτερος λαός εξέλεγαν πάντα τον καταλυλότερο για την διακυβέρνηση της χώρας τους. Έτσι τον 5ο αιώνα Π.Χ αρχηγός των Αθηναίων ήταν ο Περικλής.

 Οι νεοέλληνες δεν θα μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά. Οι greeks λοιπόν σε κάθε εκλογική διαδικασία εξέλεγαν τους καλύτερους πολιτικούς και ανθρώπους που ποτέ δεν θα τους κοροϊδέψουν η θα τους φάνε τα λεφτά όπως έκανε ο Μπερίσα στους Αλβανούς.

 Στην Ελλάδα ποτέ δεν κυβέρνησε το ίδιο κόμμα και ποτέ δεν κυριάρχησε η διαφθορά αφού οι γκρεικς είναι όπως είπαμε ανώτερος λαός.

 Ήρθε η ώρα να αναφέρουμε και το όνομα του σύγχρονου Περικλή. Του κορυφαίου πολιτικού, που όσοι τον έζησαν είναι πολλοί περήφανοι. Αυτός ο πολιτικός είναι το πρότυπο κάθε Έλληνα. Μια κορυφαία προσωπικότητα. Ο Βύρων Πολύδωρας.

 Με όνομα που προέρχεται από την Αρχαία Ελλάδα είναι ένας γκρεικ όνομα και πράμα. Οι ρίζες του βρίσκονται στην Αρχαία Ελλάδα και ξέρει απταίστως την ελληνική γλώσσα.

zartiniera

 Ο Βύρων Πολύδωρας ένας γνήσιος πατριώτης αντιμετώπισε με αποτελεσματικότητα σαν υπουργός κάθε πρόβλημα που του παρουσιάστηκε. Αρχικά έσβησε όλες τις φωτιές που είχαν ξεσπάσει το 2007 . Κανένας “στρατηγός άνεμος” δεν τον εμπόδισε όπως όλοι θυμούνται την αποφασιστικότητα του. Αντιμετώπισε με επιτυχία της διαδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη με μόνο πρόβλημα μια ζαρντινιέρα που έπεσε σε έναν κύπριο φοιτητή.

Σαν γνήσιος πατριώτης και γκρεικ όνομα και πράγμα απαγόρευσε στου Αμερικανούς να έρθουν να απαγάγουν Πακιστανούς. Βοήθησε τον κοσμάκη και ειδικά τους υπαλλήλους της Βουλής, αυτούς τους βιοπαλαιστές όπου στις εκλογές του 2012 τους έδωσε επίδομα για της υπηρεσίες που προσέφεραν ενώ η Βουλή ήταν κλειστή. Το να ανοίγεις κάθε μέρα την τηλεόραση σου και να κάνεις μπάνιο στην παραλία είναι αναμφισβήτητα μια ορθή πράξη που σωστά επιβραβεύθηκε από τον κορυφαίο αυτό πολιτικό.

 boyliΓια να  ανταμείψει  την συνεισφορά του αυτή το Ελληνικό κράτος και το ελληνικό κοινοβούλιο τον εξέλεξε για 1 μέρα πρόεδρο της Βουλής . Ακόμα και αυτή την 1 μέρα ο Βύρων δούλεψε προς όφελος του Ελληνικού λαού. Διόρισε στην Βουλή ένα άνεργο παιδί την κόρη του με 3 μεταπτυχιακά μειώνοντας έτσι την ανεργία στην χώρα κατά 0.000000001%

 Για αυτό οι Έλληνες είναι καλύτεροι από τους Αλβανούς. Γιατί ο Αλβανός πάει οικοδομή, βάζει πλακάκια, βγάζει τα φουσκιά(κοπριές) από τους στάβλους για να ζήσει. Η Αλβανέζα καθαρίζει σκάλες και σπίτια.

 Η Ελληνίδα αντίθετα είναι τόσο μορφωμένη που δεν χρειάζεται να παρακαλέσει κανέναν για δουλειά. Τα 3 μεταπτυχιακά που συνήθως έχει την βοηθούν να βρει αμέσως δουλειά χωρίς μέσον. Και συνήθως βρίσκει δουλειές πραγματικά χρήσιμες για την πρόοδο και την ευημερία όπως η δουλειά του “να βάζω σφραγίδες”.

 Βλέπουμε λοιπόν γιατί οι Έλληνες, οι γκρεικς είναι καλύτεροι από τους Αλβανούς. Χιλιάδες Έλληνες ψηφίζουν Πολύδωρα γιατί τους λέει την αλήθεια δεν τους κοροϊδεύει και κυρίως δεν τους κλέβει με τις πράξεις τους όπως ο Μπερίσα τους Αλβανούς. Χιλιάδες Έλληνες εργάζονται με την αξία τους χωρίς να πάνε να γλείψουν κανέναν πολιτικό και κάνοντας ποιοτικές δουλειές παίρνοντας ανθυγιεινά επιδόματα όπως αυτό της μεταφοράς φακέλου.

Οι Αλβανοί κάνουν εργασίες ουσιαστικά άχρηστες όπως το χτίσιμο ενός νέου κτηρίου, οι καλλιέργεια χωραφιών και η αποκομιδή των απορριμάτων. Εμείς οι γκρεικς με τις σοβαρές δουλειές που κάνουμε διορισμένοι στο δημόσιο πραγματικά προσφέρουμε στην ανθρωπότητα.

 

 

Σχόλια  

 
0 #4 buy runescape gold 04-12-2017 16:00
Heya i'm foг the first timе һere. I ϲame acrss this
board and I in finding Іt reɑlly ᥙseful & itt helped mme ߋut mսch.
I am hoping tо present one thіng again and aid otһers like you helped me.
Παράθεση
 
 
0 #3 cheap rs gold 04-12-2017 06:30
Your style is reaⅼly unique in comparison t᧐ ⲟther people I
hɑvе read stuff from. Thank youu for posting when yоu've gⲟt thе opportunity, Guess I ԝill just
book mark thiѕ blog.
Παράθεση
 
 
0 #2 4 rs 11-11-2017 03:18
Gгeat beat ! I wouⅼd like to appeentice ѡhile yоu
amend your wweb site, howw can i subscribe for ɑ blog website?
Tһe account helped me а approprіate deal.
Ӏ were tiny bit acquainted of tһіs yоur broadcast offered
brilliant transparent concept
Παράθεση
 
 
+2 #1 ανονυμος 26-04-2015 17:11
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση