Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κοντά στη έξοδο από την κυβέρνηση ο Α. Ρουπακιώτης

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.dete.gr/images/120x66/20121116_263606.jpg

Κοντά στη έξοδο από την κυβέρνηση ο Α. Ρουπακιώτης Από μία κλωστή κρέμεται η παραμονή του υπουργού Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη στην κυβέρνηση μετά και τα νέα βέλη που εξαπέλυσε σήμερα το πρωί -στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1- εναντίον της νέας δανειακής σύμβασης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις να απομακρύνει άμεσα τον κ. Ρουπακιώτη από τη θέση του. Η στάση του κ. Ρουπακιώτη π...

To magazino24.gr επιστρέφει

logo2Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αδράνειας το magazino24.gr επιστρέφει. Αυτή την φορά δεν θα πούμε πολλά λόγια. Ελπίζουμε  να μακροημερεύσουμε και να φτάσουμε επιτέλους από την beta 0.1 έκδοση στην beta 0.2 με στόχο κάποια στιγμή το site να λειτουργεί πλήρως και όχι σε δοκιμαστική έκδοση.

 Μείνετε συντονισμένοι θα είμαστε μαζί σας.

Στο πετρέλαιο του Ιραν στρέφεται η Ελλάδα

Iran oilΣύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η Ελλάδα στρέφεται στο πετρέλαιο του Ιράν αφού οι έμποροι πετρελαίου αρνούνται τις πιστώσεις και οι τράπεζες την παροχή εγγυήσεων για τις αγορές υπό τον φόβο της πλήρους κατάρρευσης της οικονομίας και την χρεοκοπία.

Πολλές φορές από ειδήσεις σαν και αυτές μπορεί να καταλάβει κανείς την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία.

Στα άκρα η κόντρα Βαξεβάνη-Βενιζέλου

vaksevanis beni

 

O Κώστας Βαξεβάνης είναι από τους λίγους δημοσιογράφους όπου τολμούν να τα βάλουν ακόμα και με τον επικοινωνιακά πανίσχυρο Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Αύριο απεργεί η μισή Ελλάδα...

apergoume

Δύσκολη μέρα η αυριανή για το κοινό καθώς οι περισσότεροι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς και εταιρίες απεργούν:

 

Συγκεκριμένα όσο αναφορα τα ΜΜΜ:

Κρατικοποιήθηκε η Proton Bank συμφερόντων Λαυρεντιάδη

proton bank_laurΣε πείσμα των καιρών, η κυβέρνηση προέβηκε σε μια κίνηση η οποία έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στον κοινωνικό ιστό. Παρά την επιβεβλημένη και από την τρόικα πολιτική της κυβέρνησης η οποία προωθεί τις αποκρατικοποιήσεις φορέων που για χρόνια ήταν ζημιογόνοι για τον κρατικό προϋπολογισμό, ο υπουργός οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ανήγγειλε την κρατικοποίηση της Proton Bank του ομίλου Λαυρεντιάδη.

Απειλές Βενιζέλου κατά του Κώστα Βαξεβάνη!!

 

vaksevanis beniΚάθε όριο ξεπέρασε ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος δεν δίστασε να απειλήσει τον δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασηςΚώστα Βαξεβάνη γιατί ο τελευταίος «τόλμησε» να τον ελέγξει...