Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Επικήρυξαν τον Μάκη Ψωμιάδη

MacΜε 30.000 ευρώ επικύρηξε άγνωστος άνδρας με το ψευδόνυμο "φίλος της Δικαιοσύνης" τον Μάκη Ψωμιάδη. Η επικύρηξη έγινε μέσω του δικηγόρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Χρήστου Οικονομόπουλου. Μάλιστα ο άγνωστος άνδρας θέτει η καταλιτική ημερομηνία την 5η Δεκέμβρη αφού στις 7 του ίδιου μήνα εκδικάζεται η μήνυση της ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη. Η δήλωση του δικηγόρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν η εξής:

 

«Ως πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην υπόθεση κατά Χρυσόστομου Σταύρου Ψωμιάδη και συνεργών, αντιλαμβάνομαι ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ασκώντας τον θεσμικό της ρόλο, συνιστά με χθεσινή της ανακοίνωση να αναμένουμε το πόρισμα του αρμόδιου δικαστικού Επιθεωρητή αναφορικά με την άκρως αντιφατική πρόταση του ανακριτή Κασίμη. 

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει μελετήσει και υποβάλει κατα καιρούς προτάσεις όχι μόνο για την επίσπευση και την βελτίωση της ποιότητας της απονομής της Δικαιοσύνης αλλά και για θέματα μείζονος κοινωνικού ενδιαφέροντος. 

Η Ελληνική Κοινωνία – πέρα και πάνω από την ΠΑΕ ΑΕΚ, τους μετόχους, τη διοίκηση, τον κόσμο και τους δικηγόρους της – τραυματίζεται θανάσιμα από την συνεχή καταβαράθρωση της έννομης τάξης και της δικαιοσύνης, από την ατιμωρησία και την διαφθορά. 

Έχουμε καθήκον, ως Έλληνες σε κίνδυνο, αντί να φιλολογούμε, να συνεννοηθούμε για να αποκατασταθεί η ουσία και το κύρος των θεσμών και της δικαιοσύνης, η Eμπιστοσύνη, η Δικαιοσύνη και οι Ελπίδες. 

Το αστυνομικό όργανο που θα συλλάβει τον Χρυσόστομο Ψωμιάδη του Σταύρου και θα τον παραδώσει με ασφάλεια στις αρμόδιες αρχές πριν την 5η Δεκεμβρίου 2011, θα αμειφθεί με το ποσό των 30.000 ευρώ. Το ποσό των 30.000 ευρώ, μικρό για τα ποσά που έχει υπεξαιρέσει, διαχειρίζεται μέσω αχυρναθρώπων και μπορεί να διαθέσει ο ανωτέρω φυγόδικος υπόδικος, το προσφέρει από το υστέρημά του φίλος της Δικαιοσύνης που διατηρεί την ανωνυμία του. Δεν θα εκπλαγώ εάν το ποσό αυτό τις επόμενες ημέρες αυξηθεί σημαντικά»

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση