Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Φοβερό! Ο Τσίπρας είναι παιδόφιλος

alexis tsiprasΤα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα κυβέρνησε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Για την κατάντια της χώρας ασφαλώς ευθύνεται το κυβερνητικό αυτό κόμμα και ο αρχηγός του ο Αλέξης Τσίπρας. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτός ήταν που άνοιξε τα σύνορα και μπήκαν εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα οι οποίοι πήραν τις θέσεις των Ελλήνων οικονομολόγων, γιατρών, μηχανικών, κλπ κλπ. 

 Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο Τσίπρας ευθύνεται και για το άγριο χτύπημα της 15χρονής από τον Πακιστανό. Και αυτό γιατί ο Τσίπρας δεν πήγε στο Πακιστάν όταν γεννήθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος για να διατάξει να ρίξουν το μωρό τότε πακιστανάκι από τον τοπικό Καιάδα

Εκατομμύρια σχόλια στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν το ΣΥΡΙΖΑ ως ηθικό αυτουργό πίσω από το στυγερό αυτό έγκλημα.

Πάρα πολλοί Έλληνες σχολιάζουν από κάτω και βρίζουν με τα χειρότερα λόγια τον Πακιστανό. Καλά κάνουν. Δείχνουν την ανωτερότητα τους. Μάλιστα πολίτες δημιουργούν ομάδες κρούσης κατά Πακιστανών και συγκρούονται μαζί τους.

Εκτός από την Χρυσή Αυγή, μια ομάδα 15 γιαγιάδων άνω των 80 οι "Χρυσές Γιαγιάδες" επιτέθηκαν χτες το βράδυ σε σπίτι όπου διέμεναν 5 πακιστανοί. Αιτία; Ο τρίφτης protothemaμε το 1 ευρώ που τους πούλησαν έκοβε πολύ χοντρό το κασέρι για τα μακαρόνια. Η κατάσταση στην χώρα έχει ξεφύγει και εκτός από τις "Χρυσές Γιαγιάδες" αναμένονται και άλλες τέτοις συλλογικές κινήσεις κατά του δικτάτορα Αλέξη Τσίπρα που κυβερνάει την χώρα.

Οι πολίτες πλέον θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Άλλωστε μετά την Επιχείρηση "Ξένιος Δίας" η κυβέρνηση ξεκίνησε τον Πόλεμο των 'Αστρων.
Οι Έλληνες σε κάθε περίπτωση συγκρούονται σώμα με σώμα με αυτούς που βλάπτουν τον πλησίων μας. 300.000 Έλληνες πολιόρκησαν χτες το βράδυ το σπίτι του Πακιστανού Αξιωματικού του Πακιστανικού Ναυτικού ο οποίος είχε παρασύρει 2 ανήλικα παιδάκια στην Πατησίων ζητώντας δικαιοσύνη.(δείτε εδώ)

Τέλος, η επίλεκτη ομάδα "Χρυσοί Παππούδες" (από τα χρυσά δόντια που έχουν) επιτέθηκαν κάτα χιλιάδες στο σπίτι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο λόγος; Μα φυσικά επειδή ο Αλέξης είναι παιδόφιλος. Ναι καλά ακούσατε. Ο Αλέξης είναι φίλος με τον Άνθιμο της Θεσσαλονίκης. Ο Άνθιμος είναι επίσκοπος. Στην ιεραρχία υπάρχουν και οι αρχιμανδρίτες. Ένας αρχιμανδρίτης βιάζε ανήλικα αγόρια. Άρα ο Τσίπρας είναι παιδόφιλος.

Αρχιμανδρίτης ασελγούσε σε αγοράκια με νοητική στέρηση. Διαβάστε πώς τον έπιασαν
Ο 42χρονος διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πολίτη υπεράνω υποψίας. Ακόμα ένας δηλαδή ανάμεσα στους πολλούς, ο οποίος δεν προκαλούσε υποψίες στους συμπολίτες του.
Και όμως, ο αρχιμανδρίτης είχε τόσο κρυφή όσο και παράνομη αλλά και διεστραμμένη ζωή.
Ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια τα οποία έπασχαν από νοητική στέρηση. Έβρισκε τρόπο, εκμεταλλευόμενος και την ιδιότητά του, ώστε να προβαίνει στις πράξεις του.
Την Τετάρτη όμως η ΕΛΑΣ έβαλε τέλος στη δράση του. Τα στοιχεία όμως αποδεικνύουν πως ο 42χρονος αρχιμανδρίτης έκρυβε και άλλες εκπλήξεις.
Σε κατ' οίκον έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας, με αποτέλεσμα ο ιερωμένος να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων αλλά και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

πηγή news247.gr

Χιλιάδες μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά και απλών αγανακτισμένων πολιτών στράφηκαν έξω από το σπίτι του Πακιστανού Αρχιμαδρίτη. Εκατομμύρια groups δημιουργήθηκαν στο facebook και εκατοντάδες συνθήματα γέμισαν τους τοίχους των ελληνικών σπιτιών. "Έξω οι αρχιμαδρίτες-Να πάνε στην ενορία τους" ήταν ένα από αυτά.

Κατά τα άλλα, η ζωή συνεχίζεται στην χώρα που λέγεται Ουγκάντα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση