Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ

Λίμνες... αίματος - Οι πιο εντυπωσιακές κόκκινες λίμνες του κόσμου

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.dete.gr/images/120x66/20121116_263508.jpg

Λίμνες... αίματος - Οι πιο εντυπωσιακές κόκκινες λίμνες του κόσμου Ακούγοντας τη φράση «λίμνη αίματος» μας παραπέμπει συνήθως σε σκηνή από θρίλερ, ωστόσο στην πραγματικότητα, υπάρχουν κόκκινες λίμνες σε αρκετές περιοχές του κόσμου και χωρίς μάλιστα να έχει προηγηθεί φόνος. Αιτία του ασυνήθιστου αυτού χρώματος είναι ένα είδος φυκιών που παράγει καροτενοειδή (οργανικές χρωστικές) χρωματίζοντας το νερό και μετατρέ...

Φοβερό! Ο Τσίπρας είναι παιδόφιλος

alexis tsiprasΤα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα κυβέρνησε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Για την κατάντια της χώρας ασφαλώς ευθύνεται το κυβερνητικό αυτό κόμμα και ο αρχηγός του ο Αλέξης Τσίπρας. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτός ήταν που άνοιξε τα σύνορα και μπήκαν εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα οι οποίοι πήραν τις θέσεις των Ελλήνων οικονομολόγων, γιατρών, μηχανικών, κλπ κλπ. 

Αλήθεια λέω, δεν νοιάζεται κανείς, αν θα χαθούμε εμείς...

Logo bigΞεκινώντας από τα εφηβικά μας χρόνια, βαφτίσαμε όνειρα και φιλοδοξίες βάσει μιας ασύδωτης λογικής και λειτουργείας στην κοινωνία. Σπίτια, εξοχικά, δάνεια στο δάνειο, 4 αυτοκίνητα, καθημερινές βραδινές εξόδοι, θα έλεγε κανείς ότι υπήρχαν κατάλοιπα, ότι ζούσαμε στο κλουβί τόσα χρόνια και έπρεπε να προλάβουμε να τα κάνουμε όλα μέσα σε 2 δεκαετίες, τις χρυσές αυτές του 80 και 90, όπως πολλοί λένε. Κάποιοι τυχεροί άδραξαν την ευκαιρία και με σωστή διαχείριση απολαμβάνουν την σιγουριά. Άλλοι, και πιο πολλοί, δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί και τώρα βρίσκονται σε δυσμενή θέση. Είναι όμως αλήθεια δυσμενής η θέση? Μήπως να έχει ο καθένας αυτά που μπορεί και στην ουσία αξίζει (βάσει αριθμών πάντα)?

Ποιός τον έχει μεγαλύτερο (τον λόφο απο σκουπίδια)

Η κατάσταση έχει ξεφύγει στους περισσότερους δρόμους του λεκανοπεδίου με τους σωρούς από τα σκουπίδια να πλησιάζουν μέχρι και τον 1ο όροφο!

Ας παραθέσουμε σε αυτό το θέμα την "κατάσταση" της γειτονιάς μας...

16102011823